A finals de novembre, Pere Claver Grup recull el Segell d’Excel·lència Europea EFQM que el Club Excelencia en Gestión concedeix a organitzacions de l’àmbit de la salut. Per tercera vegada consecutiva, revalida aquest segell d’Excel·lència Europea que reconeix la trajectòria del grup per millorar els serveis que ofereix i atendre les demandes dels grups d’interès.

Pere Claver Grup també rep, durant l’acte de celebració del 10è aniversari del Clúster de Salut Mental Catalunya, el Premi CSMC en la categoria “Canvi estratègic” pel Projecte Confluència de Pere Claver Grup.

També ha participat en la I Gala del Distintiu Compromís Antiestigma que ha celebrat Obertament per reconèixer a les 42 entitats de la xarxa de salut mental comunitària que s’han adherit. Es tracta del primer distintiu de l’Estat espanyol que visibilitza el compromís d’entitats, serveis i professionals amb la lluita contra l’estigma en salut mental.