La cooperativa disposa actualment de 35.000 referències d’aquesta categoria en el seu catàleg i continua treballant en el seu desenvolupament amb la distribució del vademècum d’Actibios i la incorporació dels productes de Santiveri entre les seves farmàcies sòcies.

Fedefarma continua apostant per la salut natural amb la introducció de noves referències en el seu vademècum. Durant l’últim any, la cooperativa ha començat a distribuir a les seves farmàcies tot el vademècum que disposa la distribuïdora Actibios i ha introduït els productes de marques de primer nivell com Santiveri. Aquestes accions permeten a la cooperativa potenciar aquesta categoria entre les seves farmàcies sòcies i incentivar la seva diferenciació i especialització, a més d’afavorir el seu dia a dia centralitzant les comandes des d’un mateix distribuïdor.

D’aquesta manera, fedefarma es converteix en l’únic majorista que potencia aquesta categoria i que disposa de més referències. Des de 2022 i fins a dia d’avui, la cooperativa ha crescut a un ritme d’un 15% en salut natural, sent així la distribuïdora amb més creixement en aquest sentit. La cooperativa va començar a desenvolupar aquesta categoria el 2018 per oferir més referències a les farmàcies, diversificar més productes i aconseguir més rendibilitat. Actualment fedefarma disposa d’un total de 35.000 referències en salut natural entre les quals trobem els productes de laboratoris líders com Aboca, Pileje, Boiron o Solgar, entre altres.

El vademècum complet d’Actibios en exclusiva

Fedefarma ha adquirit tot el vademècum d’Actibios de manera exclusiva, sent així l’únic majorista que distribueix, de manera completa, totes les seves referències de salut natural entre les seves farmàcies.

Amb l’adquisició del vademècum d’Actibios, la cooperativa ha augmentat 14.000 referències al seu catàleg. Així, fedefarma actualment fa la distribució d’aquests productes a les seves farmàcies sòcies.

Amb aquesta incorporació, la cooperativa permet a les seves farmàcies centralitzar la seva comanda en una mateixa comanda. A més, el fet de treballar amb un majorista com Actibios, amb tants anys d’experiència en l’àmbit de la salut natural i treballant en diferents canals, permet a fedefarma adquirir un coneixement sobre el comportament dels clients i del mercat a transmetre a les seves farmàcies per continuar potenciant el consell de salut i l’especialització en la categoria.

Actibios, dedicat a la distribució de productes naturals des de fa més de 30 anys, és líder i referent en medicina i cosmètica natural en l’estat.

Distribució de Santiveri en primícia

Les farmàcies sòcies de la cooperativa disposen de l’opció de demanar tot el vademècum de Santiveri a través de l’àrea privada de fedefarma en primícia, ja que la marca de salut natural no s’havia distribuït abans a farmàcies.

Amb aquesta integració, les oficines de farmàcia poden diversificar les referències ampliant la seva gamma de productes amb la introducció d’alimentació, complements alimentaris i cosmètica natural. Així, els permet fidelitzar als seus clients i arribar a nous públics interessats en el consum per aquest tipus de productes.

Santiveri es tracta d’una empresa familiar que treballa des de 1885, pioners en el comerç de productes naturals a Espanya.