Suara Cooperativa, juntament amb 200 empreses catalanes més, s’ha sumat al ‘Manifest per una Economia amb Propòsit’ que es va presentar a Casa Llotja de Mar de Barcelona. És una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat orientat al triple impacte: econòmic, social i ambiental

El manifest ha estat promogut per trenta de les principals organitzacions empresarials, sota l’impuls de Respon.cat: la Cambra de Comerç de Barcelona, Foment del Treball, Pimec, CECOT,  FemCat i el Col·legi Economistes, entre d’altres.

El manifest fa una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat, amb un propòsit de triple impacte, econòmic, social i ambiental. També pretén mostrar públicament com les empreses són motor de canvi des d’uns valors de compromís i creant valor compartit.

Per fer-ho possible, es proposa que cada empresa estableixi un propòsit que marqui la voluntat de crear valor tant per a la pròpia empresa com per a totes les altres parts implicades.