Suara Cooperativa ha reunit aquest dimecres 31 de maig més d’un centenar de professionals dels camps de la salut i l’atenció social en una jornada sobre teràpies amb realitat immersiva organitzada juntament amb l’empresa Broomx.

La sessió, que ha tingut lloc a la seu social de Suara, ha permès conèixer les experiències de l’Hospital Olot, Consorci Sanitari Terrassa,  Instituto de Investigación Sanitaria Aragón,  Sant Joan de Déu Sociosantari, IAS Girona, Fundació Villablanca, Fundació Nostra Senyora Meritxell d’Andorra i Isom.

El Dr. Jordi Amblàs, director d’Estratègia d’Atenció Integrada del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en representació del conseller de salut, ha posat en valor l’aposta del Govern per treballar per la integració social i sanitària per prestar una millor atenció a les persones.

La realitat immersiva és una de les apostes clau del Social Living Lab, l’aposta de Suara per donar resposta a noves necessitats amb la creació de la primera incubadora especialitzada en les cures a Catalunya, oberta a la comunitat i als diferents grups d’interès.