OSV_maig23LOVE LOVE LOVE, un gran espectacle musical i teatral, amb més de 50 músics en escena, conduït pel músic i humanista Ramon Gener i l’actor, director i guionista Jose Corbacho. Com ells diuen: “una estranya parella”, unida per la música i l’amor.

10 de juny, 2023TEATRE TIVOLI

“Un recorregut pels grans hits de la música clàssica i moderna, en el qual el públic gaudeix, s’emociona, riu i acaba cantant i ballant. Una experiència brutal.”

Bach, Mozart, Beethoven, Verdi o Wagner, però també Elvis Presley, Amy Winehouse, Bruce Springsteen, The Beatles, Madonna, Elthon John, Katy Perry o Beyoncé.

Tots ells interpretats per l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Love Rock Band i els cantants Sara Pi, Tonya Richardson i Sebastian Ramirez. Igual que en els grans concerts, LOVE LOVE LOVE ens permetrà gaudir de la música en rigorós directe, amb més de 50 músics en escena tocant les millors cançons dels grans grups i artistes de les últimes dècades.

14 de juny, 2023 – PALAU SANT JORDI

La Simfònica del Vallès acompanyarà a The Who en el seu concert a Barcelona

La llegendària banda britànica ha triat l’orquestra catalana per donar un toc més clàssic als seus grans temes de ‘Tommy’ i ‘Quadrophenia’

A menys d’un mes del concert al Palau Sant Jordi, que serà el proper 14 de juny, la promotora Live Nation ha anunciat que l’orquestra que acompanyarà The Who a la capital catalana serà la Simfònica del Vallès, una de les quatre orquestres simfòniques de Catalunya. Nascuda el 1987 i sota la batuta de Xavier Puig, la Simfònica compta amb una àmplia experiència que també inclou col·laboracions amb bandes i solistes pop, que van des de Raphael o Joan Manuel Serrat fins a Alans Parsons Project o Sting, entre d’altres.