CMO - Mostra entitatsEl dissabte 3 de juny la cooperativa d’aigua participarà en la 13a Mostra d’Entitats, que se celebrarà d’11h a 21h al Parc Municipal d’Olesa.

La Comunitat comptarà amb un estand a la fira per explicar el seu funcionament i per donar a conèixer el 30è aniversari de la seva transformació en cooperativa, amb la qual s’ha aconseguit una millor gestió del procés d’abastament de l’aigua al municipi.

La jornada serà una oportunitat perquè totes les persones interessades descobreixin les diferents accions portades a terme per part de la Comunitat per fer front a les conseqüències del canvi climàtic i donar resposta als diferents episodis de sequera.

Al llarg de la jornada, la fira celebrarà diferents activitats per a tots els públics, com ara espectacles de dansa, tallers artístics o un vermut musical.