SantPereClaver_maig23Les diverses denúncies per agressions sexuals que impliquen menors d’edat ens porta a qüestionar-nos com estem acompanyant als nostres adolescents i a quin model de societat els estem convidant a sumar-se.

El Grup Sant Pere Claver publica -des del seu àmbit de Salut Mental i impulsat pel seu Institut de Docència, Recerca i Innovació– el monogràfic “Menors d’edat i delictes en l’àmbit de la sexualitat: quina resposta hauríem de donar com a societat”. Un document de Jorge Tió, referent d’Adolescència i Salut Mental d’aquesta organització, que contextualitza la realitat d’aquests menors posant el focus en quins són els principals factors que impacten en el seu desenvolupament. El monogràfic també ens aproxima a la situació actual del sistema de justícia juvenil i el marc de la prevenció.

Descarregar monogràfic: https://www.santpereclaver.org/institut-docencia/monografic-delictes-abus-sexual-menors/ (disponible en català i castellà)