Abacus_maig23La cooperativa inicia el procés assembleari anual per aprovar els comptes del 2022 i explicar els projectes del 2023.

Les Assemblees Preparatòries de Consum i Treball se celebren els propers 1 i 11 de juny respectivament mentre que l’Assemblea General serà el 15 de juny.

Abacus inicia aquest proper mes de juny el procés assembleari anual per aprovar els comptes de l’exercici anterior i explicar els projectes que es desenvoluparan al llarg d’aquest 2023. En aquesta ocasió, les assemblees tenen com a lema “Llegir, crear, jugar” eslògan que guiarà el present i futur de l’organització. El director general d’Abacus, Oriol Soler, explica que la raó d’aquest lema és el convenciment que “si llegim més, si creem més i si juguem més, serem més forts i útils a la societat”. Les Assemblees preparatòries de Consum i Treball seran els propers 1 i 11 de juny mentre que l’Assemblea General se celebrarà el 15 de juny.

El procés assembleari s’iniciarà al Convent dels Àngels de Barcelona dijous 1 de juny al vespre amb la celebració de s l’Assemblea informativa als socis de consum d’Abacus on s’explicaran de primera mà els projectes que la cooperativa desenvoluparà aquest 2023. Aquesta assemblea també servirà per exposar els  reptes presents i futurs de l’educació i la cultura en l’era de la intel·ligència artificial i com s’afronten des d’Abacus. La trobada culminarà amb un tast inspirat en les portades de la revista CUINA! preparat per la xef Ada Parellada.

Posteriorment, el diumenge 11 de juny se celebrarà l’Assemblea Preparatòria de Treball d’Abacus a l’auditori de l’INEFC. Aquesta assemblea abordarà el canvi organitzatiu que la cooperativa ha dut a terme aquest any alhora que es parlarà de la gestió econòmica d’aquest curs i es retrà comptes sobre els nous projectes que s’han desenvolupat i que han permès encarar el present i futur d’Abacus amb més ambició.

El procés assembleari culminarà dijous 15 de juny amb la celebració de l’Assemblea General anual a l’auditori ESCI- UPF on s’han d’aprovar els comptes de l’exercici econòmic del 2022, entre d’altres punts. En aquesta assemblea es lliurarà una versió de la memòria del 2022 en format revista que permetrà explicar Abacus a tots els actors interns i externs d’una manera clara, breu i amena.