El passat 13 d’abril el degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, el Dr. Jordi Riera, i la Secretària General de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, la Sra. Meritxell Ruiz han signat un conveni marc entre ambdues institucions per tal d’enfortir els vincles de col·laboració a diferents nivells de l’àmbit educatiu amb el focus posat en el compromís social i les sinergies entre ambdues institucions en aquest àmbit.

El conveni planteja l’oportunitat de compartir recursos, infraestructures, formació i expertesa pedagògica en l’àmbit educatiu, així com una dimensió més específica que es vehicularà a través de l’Institut de Recerca en Innovació Educativa i Lideratge de la FPCEE Blanquerna-URL per tal de desplegar conjuntament diferents línies de recerca com per exemple l’escolarització de l’alumnat vulnerable en les escoles concertades i l’aportació d’aquestes al repte de l’equitat i l’atenció a les NESE’s.