L’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura organitza una taula rodona amb motiu de la dècada del pontificat del Papa Francesc.

El dimarts 21 de febrer a les 18 h, els assistents a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals podran escoltar l’anàlisi de tres ponents amb relació a la comunicació vaticana d’aquests darrers deu anys.

En la conversa, que serà en castellà, hi participaran Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona, Antonio Pelayo, corresponsal d’Antena 3 a Roma i Silvina Pérez, directora de l’Osservatore Romano en espanyol. També hi intervindran la Dra. Míriam Díez i la Dra. Alba Sabaté, directora i directora adjunta de l’Observatori, respectivament. El degà de la nostra Facultat, el Dr. Josep Lluís Micó, obrirà l’acte.

Aquelles persones interessades a assistir a l’acte es prega que ho indiquin enviant un correu a obs@blanquerna.url.edu.

Blanquerna_Gener