El 25 de febrer la Comunitat Minera Olesana inaugura l’exposició ‘El got mig ple’ a la Casa de Cultura d’Olesa per commemorar el 30è aniversari de transformació en cooperativa. La mostra, que es podrà visitar fins al 26 de març, fa un repàs per la història de la cooperativa i presenta les accions futures per afrontar la crisi climàtica.

El dia de la inauguració es portarà a terme un acte informatiu del Pla Estratègic de la Comunitat, al qual estan convidats els socis i sòcies, entitats i els grups polítics presents al consistori. Es presentaran les estratègies per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i les novetats del projecte ‘Olesa, Aigua del Segle XXI’.

Entre les novetats a presentar, destaca la creació de comunitats energètiques amb perspectiva local a Olesa de Montserrat per assolir la sobirania energètica, amb la col·laboració de l’Ajuntament.