OSV_DesembreL’Orquestra Simfònica del Vallès afronta una agenda farcida de concerts en la recta final del 2022, amb la tradicional gira del Festival de valsos i danses i afronta la tercera edició del cicle ‘Nadal al Palau’ en coproducció amb el Palau de la Música Catalana, que contempla 9 concerts de 3 programes diferents.

Un total de 23 concerts en tan sols un mes entre el 16 de desembre i el 14 de gener conformen l’activitat concertística de Nadal de l’Orquestra Simfònica del Vallès arreu de Catalunya, amb propostes que abarquen els tradicionals concerts de Nadal amb valsos i nadales fins a grans himnes del pop-rock, bandes sonores de John Williams, contes de Nadal i actuacions amb els principals grups de l’escena catalana en l’actualitat.

El Festival de valsos i danses , estrenat el dissabte 17 de desembre al Palau de la Música Catalana, realitzarà una gira per 10 poblacions catalanes:

17 de desembre de 2022: Palau de la Música Catalana | Barcelona

26 de desembre de 2022: Factoria Cultural de Terrassa | Terrassa

27 de desembre de 2022: Auditori Enric Granados | Lleida

29 de desembre de 2022: Teatre La Sala | Rubí

30 de desembre de 2022: Teatre Municipal de Girona

1 de gener de 2023: Casino Ceretà | Puigcerdà

4 de gener de 2023: Teatre Fortuny | Reus

7 de gener de 2023: Teatre La Faràndula | Sabadell

8 de gener de 2023 (matinal): Teatre La Faràndula | Sabadell

8 de gener de 2023: Teatre L’Atlàntida | Vic

14 de gener de 2023: Can Massallera | Sant Boi de Llobregat.

Xavier Puig conduirà aquesta nova edició que proposa un programa musical de 12 peces, una per cada mes de l’any, i que comptarà amb la col·laboració de les sopranos Sara Bañeras i Marga Cloquell. Haydn, Txaikovski, Elgar, Blancafort, Guzmán Antich, Léhar, Arditi i la família Strauss ens guiaran per aquest viatge musical per donar la benvinguda a un nou cicle.

També torna aquest any el cicle de concerts NADAL AL PALAU que inclou 9 concerts coproduïts per l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i el Palau de la Música Catalana amb 3 programes diferents dirigits a tots els públics:

El diumenge 18 (17.30 h ) i el dilluns 19 de desembre (20 h) i el diumenge 8 de gener (12 h), Rubén Gimeno dirigirà el nou concert de Bandes sonores de John Williams, amb els temes de Superman, E.T., Salvem el soldat Ryan, Hook, La llista de Schindler i Star Wars, entre d’altres. Un espectacle musical amb narracions de l’actor de doblatge Salvador Vidal i imatges de les pel·lícules.

Rubén Gimeno també dirigirà una selecció d’El trencanous de Txaikovski amb la Companyia Borja Ytuquepintas, que il·lustrarà en directe i amb sorra la història del valent soldat de joguina projectada en pantalla gegant, i narracions de l’actor de doblatge Luís Posada; serà el dia de Nadal, diumenge 25 de desembre (19 h), el dia de Reis, divendres 6 de gener (18 h) i l’endemà dissabte 7 de gener (18 h).

Finalment, l’orquestra vallesana, dirigida per Oliver Díaz, i amb la soprano Marga Cloquell, oferirà el Concert d’Any Nou, amb valsos i polques de la família Strauss, una vetllada plena d’humor, enginy i optimisme, el diumenge 1 de gener (21 h), el dilluns 2 de gener (18 h) i el dissabte 7 de gener (21 h).

Enguany i per primera vegada s’ofereixen Abonaments de Nadal a la carta a partir de tres funcions amb un 30% de descompte.