Corma participarà els pròxims dies 24, 25, 26 i 27 de gener a la fira internacional IPM Essen 2023 a Alemanya juntament amb la resta d’empreses del sector de Catalunya.

Més de 1450 expositors procedents de tot el món exposen les seves novetats a la fira líder mundial del comerç de planta, floricultura, tecnologia i jardineria.

Aquest any, Corma es mostrarà com a cooperativa de productors i comercialitzadors de planta ornamental de qualitat produïda prop del Mediterrani on oferim un gran ventall de varietats de planta vivaç, arbustiva i de temporada.

Com a novetat presentaran la col·lecció Dry Paradise, plantes sensibilitzades al canvi climàtic. Es tracta d’un conjunt de plantes que necessiten poc reg i s’adapten bé a la sequera, tenint l’oportunitat de fer créixer la vegetació i cuidar el nostre planeta al mateix temps.