El dissabte 17 de desembre oferirà el tradicional Concert de valsos i danses amb valsos i polques de la família Strauss sota la direcció de Xavier Puig i amb la soprano Sara Bañeras. El diumenge 18 (17.30 h ) i el dilluns 19 de desembre (20 h) i el diumenge 8 de gener (12 h), Rubén Gimeno dirigirà el nou concert de Bandes sonores de John Williams, amb els temes de Superman, E.T., Salvem el soldat Ryan, Hook, La llista de Schindler i Star Wars, entre d’altres.

Un espectacle musical amb narracions en castellà de l’actor de doblatge Salvador Vidal i imatges de les pel·lícules. Rubén Gimeno també dirigirà una selecció d’El trencanous de Txaikovski amb la Companyia Borja Ytuquepintas, que il·lustrarà en directe i amb sorra la història del valent soldat de joguina projectada en pantalla gegant, i narracions en català de l’actor de doblatge Luís Posada. Serà el dia de Nadal, diumenge 25 de desembre (19 h), el dia de Reis, divendres 6 de gener (18 h) i l’endemà dissabte 7 de gener (18 h).

Finalment, l’orquestra vallesana, dirigida per Oliver Díaz, i amb la soprano Marga Cloquell, oferirà el Concert d’Any Nou, amb valsos i polques de la família Strauss, amb humor, enginy i optimisme, el diumenge 1 de gener (21 h), el dilluns 2 de gener (18 h) i el dissabte 7 de gener (21 h).