01 Cartell Concert OSV A3El proper 11 de desembre, la Comunitat Minera Olesana (CMO), amb 154 anys d’història, celebra un acte de commemoració del 30è aniversari de la transformació en cooperativa amb el concert Homenatge Ennio Morricone & Nino Rota de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

El concert, que començarà a les 18h, oferirà un repertori que inclou les bandes sonores de pel·lícules tan mítiques com “El bueno, el feo y el malo”, “La muerte tenía un precio”, “La missió”, “Cinema Paradiso”, “La Strada” i “El Padrino”. Gràcies a la selecció feta per l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Ruben Gimeno i amb la Coral Sinera dirigida per Isabel Mantecón i la Coral Antiga dirigida per Josep Prats, els assistents podran apreciar una selecció de les obres més conegudes dels compositors italians Ennio Morricone i Nino Rota. Al concert participarà com a narrador Salvador Vidal, qui ha fet el doblatge de personatges mítics del cinema, com ara la de Jeremy Irons a ‘La misión’, i Andrea Martí i Marta Cordomí com a soprano i mezzosoprano.

L’acte servirà per commemorar la cultura de servei, la responsabilitat social participativa i sostenible gestionant l’aigua com a bé comú al municipi d’Olesa de Montserrat. A la celebració participarà Joan Arévalo, president de la CMO.

Les entrades al concert són gratuïtes. Les persones interessades les han de recollir a partir del 16 de novembre a les oficines de la CMO (carrer dels Arbres, 42. Olesa de Montserrat) o a la secretaria del Teatre de La Passió.