Clade Grup Empresarial d’Economia Social oficialitzarà en les pròximes setmanes la incorporació de les entitats que integren el Grup Sant Pere Claver.

Amb la incorporació del Grup Sant Pere Claver, Clade dona la benvinguda al conjunt d’entitats d’economia social amb un alt valor i compromís social. Actualment, el Grup Sant Pere Claver, compta amb més de 760 professionals que atenen a més de 40.000 persones cada any, a través d’una trentena de serveis orientats a millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones quan viuen una situació de vulnerabilitat. Aquest abordatge és possible gràcies a la xarxa d’àmbits d’actuació del Grup: la salut mental, els serveis socials, els drets i suports, l’atenció mèdica i la inclusió laboral. També disposen d’un Institut de Docència, Recerca i Innovació, que promou la recerca i investigació des d’una vessant interdisciplinar. amb la voluntat de generar, compartir i promoure l’expertesa dels equips.

Aquesta adhesió reforça la presència i el compromís del Grup Clade en el sector de la salut i el benestar, alhora que pretén fomentar oportunitats i sinèrgies entre els seus membres per poder abordar els reptes de futur.

Al llarg de les pròximes setmanes, es formalitzarà aquesta adhesió en un consell rector del Grup Clade, on el seu president, Tomàs Llompart, donarà formalment la benvinguda a les entitats del Grup Sant Pere Claver.