La mutualitat vol desmarcar-se de les assegurances de salut tradicionals i fer valdre les seves pòlisses ètiques.

“Som com ets” és el lema de la campanya, dirigida a les persones que volen accedir a la medicina privada, però sense que facin negoci amb la seva salut.

Previsora General enceta l’època de renovacions d’assegurances amb un canvi clar i diferenciador en els missatges que comunica: les mutualitats no tenen res a veure amb les asseguradores tradicionals. Les primeres permeten l’accés a la medicina privada, però sense fer negoci amb la salut dels seus mutualistes; des d’un escenari ètic i sense ànim de lucre.

De fet, la mutualitat compta amb el segell EthSI, un certificat internacional que garanteix que es tracta d’una companyia que aposta clarament per la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, la transparència i està vinculada a l’economia social i solidària com a eixos vertebradors de l’organització, en la qual preval un comportament ètic.

Per tot això, Previsora General es vol dirigir a les persones que tenen una visió crítica del món i que es preocupen per consumir productes de proximitat, sense impacte mediambiental, reciclen i reutilitzen. La mutualitat pretén que aquesta conscienciació social arribi també al sector de les assegurances de salut, apostant per les pòlisses que ofereixen entitats de l’economia social i solidària en comptes de les grans multinacionals asseguradores.

Previsora General confia en el fet que els mutualistes se sentin de nou pacients, i no clients. Per això el nou lema “Som com ets” és un clar missatge de la mutualitat per reivindicar que es preocupa d’allò que preocupa a la societat.

La campanya d’assegurances de salut d’enguany es distribuirà a ràdio, televisió i mitjans digitals.