L’Orquestra Simfònica del Vallès es troba immersa en la gira d’Òpera a Catalunya amb la producció operística de DON GIOVANNI, de W. A. Mozart, que visitarà 10 ciutats entre l’1 i el 20 de novembre.

Després d’estrenar-se amb gran èxit al Teatre La Faràndula de Sabadell i de visitar terres càntabres, l’espectacle viatjarà per Catalunya per apropar l’òpera a les localitats de Lleida, Barcelona, Figueres, Sant Cugat, Granollers, Tarragona, Manresa i Reus.

La nova producció compta amb la direcció d’escena de Pau Monterde i Miquel Gorriz com a director assistent i reunirà un equip artístic de primer nivell: el baríton recent primer premi del prestigiós Concurs Internacional de cant Neue Stimmen 2022Carles Pachón, en el rol de Don Giovanni, acompanyat del baríton argentí d’àmplia formació Fernando Álvarez interpretant a Leporello, la soprano catalana Tina Gorina serà Donna Anna, el jove tenor César Cortés en el paper de Don Ottavio (Marc Sala, en les funcions del diumenge 23 octubre i 11 novembre), la soprano valenciana Maite Alberola serà Donna Elvira, els joves Mar Esteve i Xavier Casademont en els rols de Zerlina i Masetto i el baix Jeroboam Tejera en el paper de Commendatore.

La direcció musical va càrrec del director musical de la FOC, el mestre Daniel Gil de Tejada. Com sempre la producció anirà acompanyada de l’Orquestra Simfònica del Vallès i del Cor Amics de l’Òpera de Sabadell. La direcció artística de la Temporada és de Mirna Lacambra.