El Grup Clade va tornar a ser present en la XI edició de la FESC, la primera postpandèmia, que es va celebrar del 21 al 23 d’octubre al Recinte de la Fabra i Coats de Barcelona.

Aquesta primera edició de la fira postpandèmia es va poder realitzar, de nou, sense cap mena de restricció i va comptar amb un ambient de sinergies, cooperació i xarxa que va reunir a més de 140 expositores i més d’una cinquantena d’activitats. La fira va comptar també, amb la presència d’altres entitats del grup com Abacus, SUARA I Corma.

Amb xifres d’assistència similars a la dels darrers anys, la Fira d’Economia Solidària de Catalunya es consolida com una cita per a diferents sectors econòmics que treballen la intercooperació com a necessitat, fer possible la transició ecosocial en l’economia Social i Solidària i impulsar el protocol antiassetjament impulsat per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per fer efectiva una transformació feminista.