El centre baixvallesà ha obtingut també sis distincions de les PAU per a alumnes amb una nota igual o superior a 9

En Carlos Baca, alumne de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, és un dels 46 alumnes catalans que han obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat del curs 21-22. Aquest premi és un reconeixement oficial als mèrits dels alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Els alumnes, a finals del curs passat, van realitzar aquestes proves en les quals van haver de demostrar les seves capacitats en raonament i argumentació, deducció, síntesi… entre d’altres. El Premi és un reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic; a més de l’exempció de les taxes universitàries per al primer curs; un curs gratuït en una escola oficial d’idiomes de Catalunya; l’estada en un centre de recerca i la possibilitat d’optar i participar en els Premis Extraordinaris Nacionals de Batxillerat.

En Carlos Baca ha obtingut també la nota de tall més alta de Catalunyaun 13,92 sobre 14 i una nota de les PAU de 9,8, la millar nota del Vallès Oriental. En Carlos estudiarà en doble grau de Física i Matemàtiques. L’alumne ha obtingut també una nota excel·lent en el Batxillerat Dual (espanyol i estatunidenc) que ha estudiat en el centre.

A l’Escola Sant Gervasi Cooperativa han estudiat també una alumna, la perpetuenca Ivet Moro, que ha obtingut un 9,5 i quatre més, que són distincions de les PAU, és a dir, que han aconseguit una nota de 9 o més: l’Aniol Iglesias de Sant Fost (9,2), i les molletanes Noelia Milà (9), Queralt Vilà (9) i Ainhoa Irurre (9).