Suara és membre de FEANTSA (Federació Europea d’Organitzacions Nacionals que treballen amb les persones sense llar) des de 2021. L’objectiu fonamental d’aquesta ONG és prevenir i erradicar el sensellarisme i l’exclusió social per la manca d’habitatge a Europa.

El programa de treball de FEANTSA està finançat per la UE amb caràcter anual i consta de:

  • Intercanvis transnacionals (conferències, clústers temàtics, etc.)
  • Lobbying (nivell de la UE i nacional);
  • Recerca (a través de l’Observatori Europeu sobre les Persones sense Llar)
  • Comunicacions (Newsletter, Flash, web, etc.).

Com a membre soci de l’Assemblea General, Suara pot decidir la política bàsica o aprovar el pressupost i els comptes, entre d’altres. El treball en xarxa amb les organitzacions implicades és clau en la lluita contra el sensellarisme a Europa.

Si vols conèixer més sobre FEANTSA fes clic aquí.