Quatre mesos després de l’arribada de la Llet Terra i Tast, fruit de la campanya dels làctics a un preu just engegada per Vaquers Plana de Vic, queda demostrada la benvinguda que la iniciativa ha tingut per part del comprador conscient. Actualment, s’estan venent una mitjana de 20 mil litres setmanals de Llet Terra i Tast, que és l’equivalent al mateix nombre de botelles. Una xifra que no ha parat de créixer des del mes de març, quan la nova tipologia de llet va arribar als punts de venda.

Durant aquests mesos també s’ha posat en marxa la producció i venda d’un formatge sota la mateixa campanya, el Formatge Territori, un formatge tendre de vaca produït a la granja Mas el Garet, un nou producte làctic a un preu just per al sector ramader al territori.

Tant la llet com el formatge els podreu trobar a l’Agrobotiga Rebost Pagès i també als supermercats Bonpreu-Esclat.