Blanquerna_julioll grau de Psicologia de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna entre per primer cop al Global Ranking of Academic Subjects del Rànquing de Xangai, elaborat per Shanghai Ranking Consultancy en el rang 401-500.

Per tal de poder ser analitzat en aquesta classificació, les institucions necessiten un mínim d‘articles científics publicats durant el període 2016-2020, en el cas de les disciplines de Psychology se n’han publicat 100 i per Physics 300. També es ranquegen les universitats d’acord amb l’impacte de les citacions normalitzades per la disciplina, les col·laboracions internacionals, les publicacions en les revistes de més impacte i els premis destacats segons cada categoria.

La Universitat Ramon Llull a més a més té presència en aquest rànquing en els àmbits de Public Administration, Business Administration i Management.