El Palau de la Música Catalana acollirà un emocionant concert benèfic a favor de l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona el dimecres, 3 d’agost. Comptarà amb la participació de la Berkshire Choral International, juntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i sota la direcció de Grant Gershon, que interpretaran “Lobgesang” de Felix Mendelssohn i “Gloria” de Francis Poulenc. Alhora, Elissa Johnston i Grace Thompson seran les sopranos i Theo Lebow el tenor.

La Berkshire Choral International és la principal institució educativa internacional dedicada a millorar les habilitats dels cantants corals, des d’una perspectiva inclusiva per a totes les persones que els apassiona el cant. D’altra banda, l’Orquestra Simfònica del Vallès destaca per la força de les emocions, que traslladen al públic animant-lo a participar amb concerts innovadors. Finalment, Grant Gershon, és un director i pianista nord-americà guanyador d’un Grammy, que dirigeix la Master Chorale i l’Òpera de Los Angeles.

Més informació i entrades a: https://www.palaumusica.cat/ca/berkshire-choral-international-orquestra-simfonica-del-valles-grant-gershon_994003