Les alumnes Cloe Capelle, Maria Ruiz i Zaira Partal, juntament amb la seva tutora la Georgina Santillana, han obtingut el 2n premi Osona contra el càncer que atorga la Universitat Central de Catalunya pel seu treball de recerca, Modificació genètica d’un virus per al tractament del retinoblastoma.

El treball premiat és un estudi de les noves teràpies genètiques centrades a curar els túmors cancerígens, en concret, el retinoblastoma en nens i nenes pacients de l’Hospital Infantil de Sant Joan de Déu.

La UVic, amb aquests premis, promou la incorporació dels estudiants de Batxillerat a la formació superior i facilita la recerca als futurs investigadors. Els estudiants guanyadors dels premis UVic-UCC als millors treballs de recerca de Batxillerat 2022 podran sol·licitar una beca per cursar estudis oficials de grau a la mateixa universitat.