Suara Cooperativa ha quedat finalista a la 14a edició del Premi de Salut Laboral Ignasi Fina atorgat per l’Ajuntament de Barcelona. El projecte reconegut per part de Suara ha estat ‘Som Benestar’, una iniciativa per a l’acompanyament físic i emocional a les professionals sorgit durant la pandèmia per covid-19. El premi d’aquesta edició va ser per a Grup Bon Preu, i també va quedar finalista el Parc de Salut Mar.

El Premi de Salut Laboral Ignasi Fina té com a objectiu principal contribuir a reconèixer i fer visibles les millors pràctiques en la prevenció de riscos i en la promoció de la salut en l’àmbit laboral a la ciutat de Barcelona. En l’edició d’enguany, s’han valorat especialment les accions que hagin servit per donar resposta a la situació generada per la covid-19 en l’entorn laboral, ja sigui en els aspectes presencials o bé pel que fa al teletreball.

Durant l’acte, que va tenir lloc el 2 de maig al Saló de Cent de l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona a la Plaça Sant Jaume, també es va presentar l’Acord de Barcelona per cuidar la salut mental a la feina. Aquest acord busca refermar el compromís de la ciutat amb la promoció de mesures que ajudin a cuidar la salut mental en l’àmbit laboral. L’acord ha estat promogut pel Consell Assessor de Salut Laboral.

Més informació al web de l’Ajuntament de Barcelona: “El Grup Bon Preu, Premi de Salut Laboral 2021”.