Blanquerna-URL se suma a la campanya de Càritas de solidaritat i ajuda a les víctimes civils i refugiats de la guerra d’Ucraïna amb l’objectiu d’assolir la xifra de 5.000 euros.

Blanquerna-URL s’ha sumat a la campanya de solidaritat i ajuda de Càritas a les víctimes civils i refugiats de la guerra d’Ucraïna amb l’objectiu d’assolir la xifra de 5.000 euros per ajudar a garantir l’alimentació, l’aigua potable i els serveis bàsics dels damnificats. El camí és el diàleg i vetllar per una cultura de la pau.

La guerra d’Ucraïna ha provocat l’onada més gran de refugiats des de la Segona Guerra Mundial. Més de dos milions de persones ja han deixat casa seva. Des de Blanquerna-URL animem a tota la nostra comunitat universitària, alumnat, professorat i personal d’administració i serveis, a col·laborar en aquest gran repte solidari a través d’una aportació econòmica per poder arribar a l’objectiu que ens hem marcat.

El conflicte que està patint Ucraïna requereix d’una resposta urgent per evitar una catàstrofe humanitària.

Si vols col·laborar amb el nostre repte solidari, fes clic aquí. Ajuda’ns a ajudar.