Abacus cooperativa ha celebrat la festivitat de Sant Jordi amb més força que mai, amb  51 parades als carrers i les 45 llibreries obertes a tot Catalunya, amb signatures de més de 150  autors en 17 ciutats catalanes.

Sota el lema “Tot l’abril és Sant Jordi a Abacus”, la cooperativa ha ofert un gran desplegament d’activitats vinculades amb el món del llibre al llarg de tot el mes per tal de contribuir a crear un clima favorable al retorn de la festa de Sant Jordi després de dues edicions molt limitades per les restriccions derivades de la pandèmia.

Autors com Pablo Iglesias, que s’estrenava per Sant Jordi amb Verdades a la cara; el mestre del thriller nòrdic, Jo Nesbø ; el periodista Manel Alías signant Rússia, l’escenari més gran del món, les seves vivències com a corresponsal; Eva Baltasar, dedicant Mamut, la novel·la amb la qual tanca la seva trilogia; Joana Marcús, l’estrella de Wattpad que amb Ciudades de humo, un fenomen literari entre els joves; Toni Cruanyes signarà La Vall de la Llum, premi Josep Pla, o Maria Nicolau, que hi serà amb el seu Cuina! O barbàrie.

En total més de 150 autors i autores entre debutants com Marta Vives, Ennatu Domingo o Yago García; guardonats com Carmen Mola, Sergi Belbel o Empar Moliner o autores i autors dedicats  al públic infantil i familiar, com Elisabetta Gnone, Dàmaris Gelabert, Eva Santana, Vivim del Cuentu, Ricardo Alcántara o Joan de Déu Prats, han estat presents a Abacus aquest sant Jordi.

Abacus que és, per superfície de venda, presència al territori i títols venuts, la principal llibreria física de Catalunya, ha comunicat recentment, el seu compromís i aposta pel món del llibre a Catalunya amb l’obertura de 15 noves llibreries per 2022 a tot el país, i la implementació del seu potencial logística al món del llibre per posar a disposició de qualsevol lector o lectora en qualsevol racó de l’Estat més de 160.000 títols a casa seva en només 24 hores des de la seva comanda a abacus.coop.