L’Associació Respon.cat ha atorgat a Suara Cooperativa la sisena edició del premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en Responsabilitat Social per a empreses grans. El jurat ha tingut en compte “el compromís i tota la feina feta en l’àmbit de la responsabilitat social, i per la seva tasca realitzada durant la pandèmia”.

El codirector general de Suara, Tomàs Llompart, va aprofitar l’acte de lliurament de premis, celebrat a Vilafranca del Penedès el 10 de març, per posar en valor la responsabilitat social com a valor propi de l’organització: “Estem acostumats a fer la nostra feina sense fer gaire soroll, pensant sempre en el benestar de les persones”.

Aquesta edició dels premis Respon.cat també han reconegut Mercabana (per la consolidació de la gestió de l’RSE dins totes les àrees de l’organització), la constructora Omplim (pel seu programa ambiental de col·laboració amb un projecte trencador que genera impacte ambiental i social creant aliances), Indústries Tapla (per l’abordatge intens de la reforma horària, per entendre com una fortalesa la conciliació de la vida familiar i laboral de les persones treballadores) i Aigües de Barcelona (per convertir el programa de voluntariat que promouen entre el seu equip en una eina de transformació social).

Més informació sobre l’acte al web de Respon.cat: “Els sisens Premis de la Responsabilitat Social de Catalunya reconeixen cinc empreses, un territori i una persona”.