El carrer Còrsega 169 acollirà la nova llibreria d’Abacus a Barcelona.

El nou espai vol ser un dels referents del món del llibre a la ciutat, disposant més de 50.000 títols. Una aposta que arrenca, tanmateix, amb un accent especial pel públic infantil i juvenil, ja que gairebé un terç de les referències es destinaran a aquest públic.

La inauguració de la llibreria representa el primer pas del nou pla d’acció d’Abacus per renovar i donar un major protagonisme del llibre als seus establiments. Una presència plural i diversa de títols, traient tot el partit de la seva capacitat logística i de l’oferta omnicanal. De fet, una de les principals claus de la nova estratègia és que qualsevol persona pugui accedir a qualsevol llibre en 24 hores i des de qualsevol indret de Catalunya a través de la compra en línia.

La cooperativa té previst en aquest 2022 transformar fins a 15 establiments a les principals ciutats de Catalunya, situant-se als principals eixos comercials i oferint una completa agenda d’activitats culturals. Així, se sumaran la proximitat que atorga una xarxa d’establiments pel territori i una base de persones amb les quals s’ha teixit una llarga relació de confiança al llarg dels anys.

El pla respon al bon moment del sector del llibre i vol contribuir a consolidar el seu creixement. Un impuls al dinamisme del sector editorial, de la mà de les editorials, a través d’una proposta rica, diversa i accessible capaç de consolidar nous projectes innovadors del sector que s’han posat en marxa en els darrers anys.