La mutualitat continua la seva aposta de proximitat als usuaris amb un blog de notícies d’interès destinat a les famílies, autònoms i empresaris.

Previsora General també ha introduït temes alternatius sobre salut, criança, esport i el món de l’empresa.


Previsora General posa a la disposició de mutualistes, mediadors i públic en general un blog informatiu proper i veraç, al qual es pot accedir des de la pàgina principal del web per a facilitar la navegació i la cerca d’informació d’interès a tots els usuaris que arribin a la home. Salut, criança, esport, informació per a autònoms i empreses o salut de la dona són algunes de les temàtiques dels articles.

El blog informatiu de la mutualitat és l’eix principal dels continguts de valor i qualitat que adreça als seus assegurats i a tots aquells usuaris interessats en el món de la salut, l’empresa i els autònoms.

Des de Previsora General s’intenta informar també sobre qüestions més alternatives de l’àmbit de la salut de la dona i la criança, ja que cada vegada més la societat està conscienciada amb temes més socials i la medicina s’actualitza dia a dia, millorant els protocols d’atenció i convertint al pacient en el centre de la seva salut.

Alguns dels temes que s’han tractat i que generen interès tenen a veure amb el part natural, la violència obstètrica, la perspectiva de gènere en medicina o la criança respectuosa i autònoma amb pràctiques cada vegada més habituals com el Baby Lead Weaning (alimentació complementària a demanda) o el llenguatge de signes per a nadons (facilita la comunicació abans que comencin a parlar).

Els continguts del blog s’adapten a les xarxes socials amb la publicació de vídeos curts a Reels d’Instagram i la creació d’ebooks, entre d’altres. Des del web de Previsora General es pot accedir a la Biblioteca completa de vídeos i també de llibres electrònics, agrupats per categories que faciliten la cerca de temes concrets.

Previsora General, una mutualitat amb segell de qualitat

Previsora General compta amb el segell EthSI, un certificat internacional que garanteix que es tracta d’una companyia que aposta clarament per la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, la transparència i està vinculada a l’economia social i solidària com a eixos vertebradors de l’organització, en la qual preval un comportament ètic.