La seu social de Suara Cooperativa a Barcelona ha rebut la visita del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, acompanyat pel director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal. Durant la visita, Torrent s’ha interessat pel model d’empresa cooperativa i el sector d’activitat de Suara. Ha pogut conèixer de primera mà els projectes vinculats a innovació social i la transformació gradual que es va fent a l’oficina aprofitant el canvi de model de treball accelerat els darrers mesos per la pandèmia. El model de treball aposta per la digitalització i la innovació en col·laboració amb startups per buscar solucions creatives per als reptes socials.

La visita del conseller Torrent s’ha completat amb una reunió amb l’equip directiu de la Cooperativa.

sombenestar.org