El director general, Ramon Roig, defensa el cooperativisme com a model de desenvolupament sostenible

Aquest mes de febrer, Clade ha participat a la primera edició de la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible que ha tingut lloc els dies 17, 18 i 19 a l’Espai El Sucre de Vic (Osona).

La trobada ha servit per reunir el teixit empresarial dels sectors relacionats amb la producció d’energia sostenible i la bioconstrucció, amb l’objectiu de donar resposta a la creixent inquietud i interès per promoure l’aprofitament d’energies renovables, i la seva implicació en la construcció i rehabilitació d’edificis, ha impulsat aquesta fira que pretén reunir a participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d’energia i la construcció sostenible.

Ramon Roig hi va prendre part amb la xerrada “Les cooperatives com una eina d’integració de les renovables en el territori”.