Abacus cooperativa i la UCEV (Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes) han renovat el seu acord de col·laboració per a l’adquisició de material escolar i llibres per part de les cooperatives d’ensenyament valencianes per a un període de dos anys més.

El passat 1 de febrer, el president de la UCEV, Miquel Ruiz, i la representant d’Abacus a les escoles de València, Maria José Cantador, van renovar aquest acord que beneficia totes les cooperatives d’ensenyament valencianes associades a la UCEV i, per primera vegada en 25 anys, també les seves comunitats educatives a través del qual podran gaudir de descomptes en l’adquisició de material escolar i llibres.

Per a Marcos Montero, director de la botiga Abacus al centre de València on va tenir lloc la signatura del conveni, “el més important és que amb aquest acord institucionalitzem un canal de diàleg que ens facilita oferir a la comunitat educativa valenciana diferents propostes en funció de les campanyes i de les oportunitats que se’ns presentin al llarg de l’any. I tot això des dels valors del cooperativisme”.

Per la seva banda, Maria José Cantador ha afirmat que “seguir al costat de l’economia social i donar suport als centres educatius cooperatius integrants en la UCEV és un compromís que adquirim des d’Abacus i, com a resultat, signem un acord que des de fa més de 6 anys renovem puntualment per seguir reforçant les relacions que ens uneixen per la nostra vocació cooperativa”.