Suara Cooperativa ha implementat un servei per ajudar a millorar el benestar de les persones treballadores. Les persones poden explicar qualsevol problema i sentir-se acompanyades i escoltades amb psicòlogues i fisioterapeutes. El projecte ha estat ben rebut i sobretot, molt ben valorat per les persones que ja n’han fet ús..

Després de l’experiència positiva, el portal SomBenestar creix amb nous professionals i propostes de tallers i xerrades de diversos temes, i s’obre per a oferir aquest servei a totes aquelles empreses que desitgin millorar el benestar dels seus empleats i empleades.

Els tallers grupals són dinàmics i s’adapten a les necessitats de cada empresa. S’ofereixen xerrades sobre alimentació saludable, acompanyament del procés de càncer, meditació, deixar de fumar, organització de les finances, autoestima, estrès laboral, relacions familiars i sessions pràctiques d’exercicis físic per a millora la postura, els dolors d’esquena, cervicals i lumbars, relaxació, estiraments, meditació, etc.

SomBenestar, és una plataforma que facilita la trobada online amb professionals tant de manera individual com grupal. Sens dubte, una solució que ajuda a millorar la salut de les empreses, amb l’objectiu de reduir l’absentisme laboral, millorar el clima laboral i les relacions entre les persones treballadores, evitant així la fugida de talent.

sombenestar.org