Una acció englobada dins del pla estratègic que la mutualitat va encetar l’any passat per oferir contingut d’interès als seus seguidors.

La biblioteca audiovisual permet accedir a diferents materials que es poden visualitzar online.

Previsora General ha creat una biblioteca de vídeos a la seva pàgina web amb l’objectiu de posar a disposició de mutualistes i públic en general materials interactius i d’interès, relacionats amb el sector de la salut i el benestar.

Juntament amb la biblioteca d’ebooks que es va posar en marxa el juny de 2021, el blog informatiu, les xarxes socials d’Instagram i de Facebook i els newsletters informatius, la mutualitat està assolint un dels seus objectius principals: Aconseguir una relació més directa i interactiva amb l’usuari.

Els continguts dels vídeos estan basats en articles publicats al blog i a les xarxes socials sobre interessos del sector de la salut i el benestar: Nutrició, consells, criança, esport, emocions, salut de la dona… Al catàleg audiovisual ja es pot gaudir de més d’una trentena de vídeos que s’aniran ampliant cada setmana amb nous materials.

Els vídeos es poden veure fàcilment i on line des de la mateixa pàgina web de Previsora General. També estan disponibles al canal de Youtube de la mutualitat. El material audiovisual està agrupat per categories i un títol descriptiu que mostra de què tracten.

Previsora General, una mutualitat amb segell de qualitat

Previsora General compta amb el segell EthSI, un certificat internacional que garanteix que es tracta d’una companyia que aposta clarament per la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, la transparència i està vinculada a l’economia social i solidària com a eixos vertebradors de l’organització, en la qual preval un comportament ètic.