‘FESTIVAL DE VALSOS I DANSES’
Estrena al Palau de la Música Catalana: Dissabte 18 desembre – 18.30h
i Gira de concerts del 26/12 al 15/01: Terrassa, Lleida, Rubí, Puigcerdà, Sabadell, Reus, Vic, Sant Boi de Llobregat i Llinars del Vallès

Xavier Puig conduirà aquesta nova edició que proposa un programa musical de les danses d’Europa i que comptarà amb la col·laboració de les sopranos Isabella Gaudí i Almudena Jal-Ladi. Dvorak, Liszt, Puccini, Toldrà i la família Strauss ens guiaran per aquest viatge musical per donar la benvinguda a un nou cicle.

NADAL AL PALAU
Del 19 de desembre al 9 de gener

Torna aquest any el cicle de concerts co-produïts per l’OSV i el Palau de la Música Catalana amb una oferta ampliada (6 concerts de 3 programes diferents) i dirigida a tots els públics: Homenatge a John Williams, El Trencanous de Txaikovski i Concert d’Any Nou.

L’Orquestra Simfònica del Vallès afronta una agenda farçida de concerts en la recta final del 2021, amb la tradicional gira del Festival de valsos i danses, una nova sessió del concert És hora de l’Orquestra amb Dàmaris Gelabert (11 desembre a l’Auditori de Cornellà), El Messies a la Basílica Santa Maria del Mar amb la participació del Cor Madrigal i les veus solistes d’Irene Mas Salom (soprano) i Mercè Bruguera (mezzosoprano), l’actuació del Quintet de Metalls de l’OSV acompanyats de Luis Posada amb el programa de bandes sonores Herois del Cinema (17 desembre al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat) i la segona edició del cicle ‘Nadal al Palau’ en coproducció amb el Palau de la Música Catalana, que contempla 6 concerts de 3 programes diferents.

Un total de 21 concerts en poc més de 30 dies entre l’11 de desembre i el 15 de gener conformen la frenètica activitat concertística de Nadal de l’Orquestra Simfònica del Vallès arreu de Catalunya.

El Festival de valsos i danses que enguany repassa les polkes i danses dels compositors més reconeguts del centre d’Europa s’estrena el 18 de desembre al Palau de la Música Catalana i realitzarà una posterior gira per 10 poblacions catalanes:

18 de desembre de 2021: Palau de la Música Catalana | Barcelona
26 de desembre de 2021: Factoria Cultural de Terrassa | Terrassa
28 de desembre de 2021: Auditori Enric Granados | Lleida
30 de desembre de 2021: Teatre La Sala | Rubí
1 de gener de 2022: Casino Ceretà | Puigcerdà
2 de gener de 2022: Teatre La Faràndula | Sabadell
4 de gener de 2022: Teatre Fortuny | Reus
7 de gener de 2022: Teatre L’Atlàntida | Vic
9 de gener de 2022: Can Massallera | Sant Boi de Llobregat
15 de gener de 2022: Teatre Auditori Llinars | Llinars del Vallès

NADAL AL PALAU

L’Orquestra Simfònica del Vallès torna amb força a l’escenari modernista per presentar tres programes dissenyats expressament per celebrar aquestes festes. Així els diumenges 19 de desembre i 9 de gener torna el reeixit Homenatge a John Williams amb el doblador Salvador Vidal i amb Rubén Gimeno a la batuta; mentre que els dies 25 de desembre (Nadal) i el 8 de gener novament Gimeno dirigirà l’orquestra vallesana amb un clàssic de les festes El trencanous de Txaikovski, amb narració a càrrerc de Lluís Posada i les projeccions d’art amb sorra de la companyia Borja Ytuquepintas. També se celebraran dues edicions dels Concerts d’Any Nou amb valsos i polques de la família Strauss amb humor, enginy i optimisme, dirigides per Jaume Santonja i la participació de la soprano Isabella Gaudí, que els dies 1 i 2 de gener ens portaran l’energia d’una música escrita a Viena per la dinastia Strauss.

El cicle Simfònics al Palau ha esdevingut una realitat amb identitat pròpia després de 25 anys ininterromputs oferint una programació innovadora en formats i continguts, propera al públic, apostant pel talent km.0 i de qualitat. Un cicle que no hagués estat possible sense la complicitat del nostre públic que segueix creixent any rere any i sense el suport del nostre principal col·laborador: Fundació Banc Sabadell.

https://www.youtube.com/watch?v=yHy-Jc4TLng&t=3s