La Comunitat Minera Olesana (CMO) celebrarà una Assemblea General Extraordinària el dissabte, 5 de febrer de 2022, al local social de la cooperativa, al carrer Alfons Sala, 42, d’Olesa de Montserrat. Està previst que la sessió comenci a dos quarts de sis de la tarda (17:30 h) en primera convocatòria i a les sis de la tarda (18 h), en segona. La sessió servirà per presentar i aprovar, si escau, els costos i preus de l’aigua 2022, un avançament del tancament de 2021 i el pressupost d’explotació i inversions de 2022.

També abordarà les aportacions obligatòries i el valor del títol per l’any 2022 i s’hi exposarà el desenvolupament del Pla Estratègic d’Energies Renovables de la CMO, així com la creació d’una Comunitat Energètica Local. L’assemblea servirà també per escollir entre tres i cinc socis i sòcies per formar part del Comitè de Recursos, així com entre 9 i 15 socis i sòcies més per ser membres del Consell de Consumidors. Qui vulgui optar-hi, ha de presentar la seva candidatura set dies abans de l’assemblea, a la seu social de la cooperativa.

Alhora, s’exposaran les novetats més importants del nou reial decret que substituirà l’actual RD 140/2003 del 7 de febrer, sobre els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum humà, i es parlarà del nou organigrama funcional de la cooperativa.

L’Assemblea serà retransmesa pel canal de Youtube de la cooperativa.

ORDRE DEL DIA

 1. Salutació del president
 2. Lectura dels acords de l’última assemblea (17/07/2021) i designació, entre els assistents, de dos interventors d’actes, per signar-la en el termini de quinze dies.
 3. Costos d’explotació previstos pel 2022; proposta de tarifes de 2022 i aprovació d’ordenances.
 4. Avanç del tancament de 2021 i aprovació, si escau, del pressupost d’explotació i de les inversions de 2022.
 5. Aportacions obligatòries i valor del títol de 2022. Fons social.
 6. Precs i preguntes.
 7. Votacions dels punts (3) tercer, (4) quart i (5) cinquè. Escrutini i resultats.
 8. Elecció de tres a cinc socis i sòcies per ser membres del Comitè de Recursos. Presentació de candidats, votacions i resultats, segons l’article 56 dels Estatuts.
 9. Nomenament de 9 a 15 socis i sòcies per formar part del Consell de Consumidors. Presentació de candidats i resultats, segons l’article 57 dels Estatuts. Nota: Tots els socis i sòcies que vulguin optar a ser membres del Comitè de Recursos o del Consell de Consumidors, han de presentar la seva candidatura set dies abans de l’Assemblea, a la seu social de la cooperativa.
 10. Exposar el desenvolupament del Pla Estratègic d’Energies Renovables de la CMO i la creació   d’una Comunitat Energètica Local, amb els socis i sòcies de la CMO.
 11. Exposar les novetats més importants del nou R.D. que substituirà a l’actual R.D.140/2003 de 7 de febrer, que estableix els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum humà. Nou organigrama funcional.
 12. Donar compte de qüestions societàries d’interès.