Felicitació_tot_1208x681Com ja és habitual, aquest 2021, Abacus també vol acostar el Nadal a les realitats més vulnerables, moltes agreujades per la situació de pandèmia que estem vivint. Així, Abacus enguany col·labora amb dues iniciatives per acompanyar i ajudar persones en risc d’exclusió social.

De la mà de la Creu Roja Joventut, Abacus repeteix la campanya de recollida de joguines noves, tal i com s’havia fet altres anys. Els socis/es i clients de les botigues Abacus poden aportar articles com joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, llibres i contes comprats als mateixos establiments.

Per altra part, Abacus també està duent a terme una acció solidària en favor de l’organització Open Arms. La iniciativa permetrà que per un euro es puguin embolicar els regals de Nadal adquirits a Abacus, destinant la suma total a l’ONG badalonina.