L’escola Somriures neix per facilitar la conciliació laboral de les famílies treballadores

Suara Cooperativa ha obert aquest curs la seva primera escola bressol de gestió privada dins del recinte de Mercabarna, a Barcelona. Es tracta de Somriures, una escola que neix amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral a les famílies treballadores, tant del mercat majorista com també de les empreses de la Zona Franca i de les immediacions del Prat de Llobregat.

El centre, ubicat al carrer Transversal 14, és un espai amb un ambient familiar i acollidor. Compta amb unes àmplies instal·lacions de 630m2 distribuïdes en una sola planta i amb un gran pati exterior. En total, disposa de 6 aules amb una capacitat total per a 85 infants dels quatre mesos als tres anys.

L’escola Somriures ofereix un ampli ventall d’horaris que promouen la conciliació i qualitat de vida en el treball. A Mercabarna i Zona Franca, dos pols econòmics forts de la ciutat de Barcelona, moltes de les persones treballadores poden trobar-se amb dificultats a l’hora de gestionar aspectes importants de la cura dels infants de manera immediata, ja sigui pels desplaçaments diaris cap a la feina com per incompatibilitat d’horaris.

Somriures representa una oportunitat per donar sortida a les demandes reals de les famílies, adaptant-nos als desafiaments actuals de la nostra societat i a les necessitats dels infants, el més important en el nostre model propi d’escola bressol.