Banner Newsletter SomAbacus Campanya NadalSota l’eslògan “Si tu hi creus, nosaltres t’hi portem”, la cooperativa Abacus llança la campanya de Nadal per incentivar i fomentar la confiança de les nenes i els nens en si mateixos per assolir els seus somnis.

La campanya s’inspira en la trajectòria vital de la jove astrofísica catalana del Massachusetts Institute of Technology (MIT), Mariona Badenas, que amb només 25 anys ha coliderat l’equip de recerca que ha simulat les condicions reals d’una expedició al planeta Mart. El projecte de la Mariona, Mars Society, ha utilitzat el desert de Utah com a camp de proves per a la seva investigació.

La campanya “Si tu hi creus, nosaltres t’hi portem” inclou un concurs amb el qual els nens i nenes tindran l’opció de participar en una de les 250 beques per realitzar un curs d’astronauta el proper mes de juliol, amb la participació de Mariona Badenas, que de petita somiava en anar a l’espai, i la col·laboració de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya. Així, un any més, la campanya de Nadal d’Abacus posa l’accent en els valors fundacionals de la cooperativa: l’aprenentatge i el consum responsable tot incentivant l’ús de les joguines per fomentar el descobriment i l’aprenentatge.

La campanya incorpora un emotiu espot que s’emetrà en prime time per televisió així com  falques de ràdio promocionals a les principals emissores del país, a més de mitjans digitals i el suport visual de les botigues.

De forma complementària, Abacus també durà a terme una acció solidària en favor de l’organització Open Arms. La iniciativa permetrà que per un euro es puguin embolicar els regals de Nadal adquirits a Abacus, destinant la suma total a l’ONG badalonina.