La formació vallesana realitzarà una nova gira del tradicional Festival de Valsos i Danses: 10 concerts en 10 diferents poblacions catalanes entre el 18 de desembre i el 15 de gener.

Xavier Puig, el director titular serà el conductor d’aquesta nova edició que proposa un programa musical que repassa les danses d’Europa i comptarà amb la col·laboració de les sopranos Isabella Gaudí i Almudena Jal-Ladi. Dvorak, Liszt, Puccini, Toldrà i la família Strauss ens guiaran per aquest viatge musical per donar la benvinguda a un nou cicle.

A més, torna el cicle de concerts “Nadal al Palau” coproduïts per l’OSV i el Palau de la Música Catalana amb tres cites imprescindibles a la sala modernista durant aquestes festes: Homenatge a John Williams (19 de desembre i 9 de gener) amb l’actor de doblatge Salvador Vidal i direcció de Rubén Gimeno; El Trencanous (25 de desembre i 8 de gener), amb narració de Luis Posada i direcció de Rubén Gimeno i el Concert d’Any Nou (1 i 2 de gener) dirigit per Jaume Santonja.