vicL’Edifici del Sucre de Vic va reunir el divendres 26 de novembre el teixit empresarial i econòmic d’Osona per fer entrega dels premis Cambra Osona 2021, uns guardons que van premiar aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca amb responsabilitat i compromís, així com també aquelles empreses que contribueixen a fer del territori un entorn més socialment responsable.

La Cambra ha guardonat en categoria de dona empresària a Mercè Girbau de Girbau, en empresa agroalimentària a Formatges Mas el Garet, en tecnologia i innovació a JCM Group i en trajectòria empresarial a Miquel Macià de Nació Digital. Enguany, a més, la corporació ha volgut fer un reconeixement sectorial a la Cooperativa Plana de Vic i de la de Vaquers d’Osona.

Com a novetat d’enguany, la corporació territorial també ha reconegut l’esforç per dignificar la feina dels ramaders a la comarca que han fet la Cooperativa Plana de Vic i de la de Vaquers d’Osona. La menció especial va ser recollida per Sebastià Juanola i Vicenç Ferrer, president de la Cooperativa Plana de Vic.