Aquest és el tercer curs que l’Escola Sant Gervasi disposa d’una infermeria dins del centre al capdavant de la qual s’hi troba una infermera titulada, la Gemma Garcia, qui a més d’atendre sanitàriament els alumnes de l’Escola treballa amb ells diversos programes de salut i prevenció.

La valoració que tota la comunitat fa del servei és excel·lent i la prova és el fet que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha acreditat la infermeria com a centre autoritzat pel Departament de Salut. Aquesta acreditació suposa un reconeixement a la qualitat i seguretat del servei que s’hi ofereix ja que per aconseguir-la s’han hagut d’acomplir nombrosos criteris en aquest sentit.

La infermeria de l’Escola Sant Gervasi és la primera infermeria escolar de Catalunya que rep aquesta acreditació del Departament de Salut.