Clade va participar el passat 6 d’octubre a la segona edició dels premis Denon Artean, celebrats a Donostia, organitzats pel Consell Superior de Cooperatives d’Euskadi. Donostia es va convertir en el punt de trobada de l’economia social europea.

En aquesta edició es va premiar l’Aliança Cooperativa Internacional, organització constituïda el 1895 I que té l’objectiu de promoure i enfortir el model cooperatiu arreu del món, representat en l’actualitat a tres milions de cooperatives.

La participació en aquests premis es va fer dins dels actes organitzats per CEPES, i que en aquesta ocasió va comptar amb el debat amb la  Directora General de Treball Autònom, Economia Social i Responsabilitat Social de les Empreses, la senyora Maravillas Espin. L’acte va permetre posar en comú l’encaix de l’economia social en projectes d’innovació que puguin afavorir-se dels fons Next Generation.