La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport i la Fundació Pere Tarrés coorganitzen una nova formació: el diploma d’especialització universitària en Inclusió Social i Laboral per a Joves amb Discapacitat Intel·lectual. 

L’objectiu del curs és proporcionar formació universitària, integral i personalitzada a joves amb discapacitat per millorar les seves habilitats sociolaborals i preparar-los per integrar-se a nous espais professionals. Està integrat en l’entorn universitari per facilitar la convivència amb la resta d’estudiants. El curs ofereix una base teoricopràctica i pràctiques laborals a empreses.


Aquesta formació pertany al:

Programa operatiu d’ocupació juvenil 2014-2021
Cofinançat pel fons social europeu
V Convocatòria pel desenvolupament de programes universitaris de formació per l’ocupació
dirigit a joves amb discapacitat intel·lectual inscrits en el sistema nacional de garantia juvenil

Programa UNIDIVERSIDAD
CURS 2021-2022


És gratuïta, ja que està finançada per la Fundació ONCE i fons socials europeus; també compta amb el suport de les entitats Aura Fundació, acidH, dincat i Jesuïtes Educació. Per inscriure-s’hi, cal tenir entre divuit i trenta anys i tenir una discapacitat intel·lectual amb un grau igual o superior al 33 % reconeguda oficialment per l’organisme competent de la comunitat autònoma de l’estudiant.

L’inici del curs és el 22 de novembre. Té una durada d’un any, en el qual es cursaran 32 crèdits. Les classes seran presencials i l’horari serà de dilluns a dijous de 9.30 h a 14 h i algun divendres.

La preinscripció està oberta. Animem a tots els interessats en el curs a sol·licitar una entrevista amb les coordinadores del diploma, la Dra. Ingrid Salas i la professora Àngels Sogas. També podeu enviar un correu a: deu-isl@blanquerna.url.edu