Abacus cooperativa ha preparat una proposta de llibres per aquesta tardor dirigida a tots els públics, amb una selecció específica per la campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” engegada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gremi de Llibreters de Catalunya, que enguany arriba a la seva sisena edició.

Totes les nenes i els nens de Catalunya que aquest any fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran al seu domicili una carta personalitzada amb un cupó valorat en 13€. Amb un adult, podran anar a una llibreria adherida, com les d’Abacus cooperativa, triar un llibre, bescanviar-lo pel cupó i començar així la seva biblioteca particular.

Els responsables de l’àrea de llibreria infantil i juvenil d’Abacus cooperativa han fet una selecció especialment adreçada als infants a partir de 6 anys, acompanyada dels criteris que cal tenir en compte a l’hora de triar les lectures més adequades a cada infant.

A més a més, des del 15 d’octubre s’organitzen contacontes a les botigues, per tal de donar vida als llibres de la campanya i fer que els nens i nenes s’acostin a les botigues i visquin la màgia i la il·lusió de triar un llibre.