Nova home PG-1Previsora General posa a la disposició de mutualistes, mediadors i públic en general una nova home centrada a oferir la millor experiència d’usuari. A partir d’ara, el visitant podrà conèixer els beneficis de formar part d’una mutualitat i calcular el preu de l’assegurança de salut en un sol clic. Un càlcul automàtic, fàcil i còmode que aportarà informació d’interès rellevant.

Per altre costat, la home de Previsora General s’actualitzarà constantment per informar de les diferents campanyes asseguradores que es posin en marxa, així com de les novetats que s’incloguin a les pòlisses comercialitzades.

Accés al quadre mèdic i altres serveis

El web principal de la mutualitat també permet l’accés directe a tot el quadre mèdic que inclouen les seves assegurances de salut perquè els visitants puguin consultar quins especialistes i centres mèdics estan a la seva disposició.

Els mediadors i mutualistes continuaran accedint a les seves àrees privades com fins ara, mentrestant, l’entitat està treballant per a oferir continguts més complets i una navegació més fàcil i intuïtiva.

Un blog informatiu proper i veraç

El blog de notícies de Previsora General torna a la pàgina principal del web per a facilitar la navegació i la cerca d’informació d’interès per als usuaris. Salut, criança, esport, informació per a autònoms i empreses o salut de la dona són algunes de les temàtiques dels articles.