osvL’Orquestra Simfònica del Vallès inaugura la temporada 2021-2022 amb “La Vuitena de Beethoven”, que es va poder veure el passat 24 de setembre al Teatre La Faràndula de Sabadell i el 25 de setembre al Palau de la Música Catalana.

La 26a temporada del Cicle Simfònics al Palau es va inaugurar amb un programa sorprenent i eclèctic dirigit per Andrés Salado que va incloure el Concert per a Violoncel de Haydn, interpretat per Mariona Camats, una de les violoncel·listes catalanes amb més projecció de futur i Premi de la Crítica en la darrera edició del concurs El Primer Palau; l’Obertura Les noces de Figaro, de W.A. Mozart i l’estrena mundial de l’obra encàrrec del Palau de la Música Catalana La victòria de la dona lluna, una creació de Ferran Cruixent que combina música i Cybersinging, tècnica del cibercant, creada pel compositor el 2010 en la seva obra simfònica “Cyborg”. L’encàrrec forma part del projecte de l’Ajuntament de Barcelona “Barcelona Creació Sonora” amb text de Jaume C. Pons Alorda, poeta convidat de la temporada 21-22 del Palau. La peça compta amb la participació del Cor de Noies de l’Orfeó Català.