PT_1056x600Un any més, torna el gran concurs dels foodies del nostre país, El Plat Favorit dels Catalans 2021! A partir del dijous 30 de setembre, la competició gastronòmica més apassionant del país posarà en duel vint plats de festa que seran defensats pels vint joves talents de la cuina catalana que ens acompanyen en aquest vintè aniversari del CUINA.

El concurs començarà el 30 de setembre i, des de llavors i fins al dia 20 d’octubre, tothom tindrà l’oportunitat de votar el seu plat de festa favorit. Un any més, promet ser una competició renyida i plena de sorpreses!

Tots els detalls d’El Plat Favorit dels Catalans es podran seguir a través de les xarxes del CUINA (Instagram, Facebook i Twitter i) on s’aniran explicant les fases del concurs i els plats que les van superant. El plat guanyador es coneixerà el 20 d’octubre en el marc del Gastronomic Forum Barcelona.

El Plat Favorit dels Catalans 2021 t’espera amb vint grans plats de festa i vint grans cuiners i cuineres de casa nostra!